Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Always Ready – Independiente Petrolero, Ponturi Pariuri, Bolivia, Liga De Futbol Prof, 07 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Un meci de fotbal între Always Ready și Independiente Petrolero din Liga De Futbol Prof va avea loc în Bolivia, marți, pe data de 07 noiembrie 2023, consultă pontul pentru Always Ready – Independiente Petrolero 2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Always Ready – Independiente Petrolero

Meciul se va disputa pe stadionul mic Estadio Municipal El Alto, din orașul El Alto, cu o capacitate de 25000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Always Ready – Independiente Petrolero 2023

Liga De Futbol Prof a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,8 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,68 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Always Ready

Always Ready se întoarce după o înfrângere din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Real Tomayapo, din Liga De Futbol Prof, a luat sfârșit cu 2-0.

Se anticipa ca echipa gazdă să fie înfrântă, având cote de 2.45, iar meciul să fie destul de echilibrat.

Ultimul meci pentru Independiente Petrolero

Independiente Petrolero pare a fi într-o formă bună la fel ca și adversarul. Aceasta vine și ea încrezută după o înfrângere. Unde în cadrul la Liga De Futbol Prof, a disputat împotriva echipei Universitario de Vinto, cu un scor final de 0-2.

Meciul se aștepta a fi unul strâns, cu cote de înfrângere pentru echipa gazdă de 4.20.

Always Ready vs Independiente Petrolero h2h

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Liga De Futbol Prof, ce a avut loc pe data de 09-04-2023, din sezonul 2023, și s-a încheiat cu succesul echipei Always Ready cu un scor de 1-2.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit, nu li s-a dat ușor să obțină o victorie!

Performanța echipei Independiente Petrolero în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Always Ready.

Always Ready

Liga De Futbol Prof clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Always Ready, care se află pe locul 4, cu 43 puncte acumulate, în cadrul competiției Liga De Futbol Prof din Bolivia, performanța acestora a adus echipei până acum 12 victorii, 6 înfrângeri și 7 remize.

Cu un avantaj de 1 punct față de Aurora care se află pe poziția 5 în a 25-a etapă. De asemenea, are cu 1 punct mai puțin decât Nacional Potosí care este clasată pe locul 3.

Always Ready vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Óscar Villegas caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Analiza Always Ready

După 24 de partide, Always Ready se prezintă cu o rată pozitivă de goluri înscrise și primite. Apar în clasament cu 40 goluri înscrise și 30 primite.

Contrastul dintre recordul de 7 victorii, 1 înfrângeri, și 4 remize și 5 meciuri pe care l-au câștigat în deplasare, ne ajută să ne convingem că cel mai potrivit loc pentru ca măestria echipei să se dezlănțuie este acasă.

Golgheterul de la Always Ready

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Dorny Romero. A marcat de 17 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Always Ready să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Independiente Petrolero

Liga De Futbol Prof clasament

Independiente Petrolero ajunge la această etapă deținând 34 puncte, clasându-se pe locul 9 în Liga De Futbol Prof, ca rezultat a 11 meciuri câștigate, 14 meciuri pierdute și 1 remize.

Analiza Independiente Petrolero

Până acum, Independiente Petrolero a primit 33 goluri, dar a înscris numai 27, ceea ce araată că a primit mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie după cele 24 de runde.

Performanțele recente au evidențiat faptul că Independiente Petrolero întâmpină probleme în a genera goluri, cu un număr scăzut de goluri marcate și un număr mare de meciuri în care nu au reușit să marcheze. Acest lucru sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Golgheterul de la Independiente Petrolero

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Thomaz. Atacantul a marcat de 9 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Independiente Petrolero să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 4 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Always Ready este Dorny Romero, care a înscris deja 17 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Independiente Petrolero rămâne a fi Thomaz, care a avut 9 ocazii de gol.

Minutele 75-90 înregistrează cele mai multe goluri, un moment oportun pentru a paria în caz că urmărești meciul live.

Luând în considerare faptul că Independiente Petrolero are în medie 0,75 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

S-ar putea să plasați un pariu profitabil dacă luați în considerare faptul că s-a înregistrat o medie de 4,48 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Always Ready are o medie de 1,9 cartonașe galbene pe meci după cele 24 runde, în timp ce Independiente Petrolero are o medie de 3,4. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 5,58 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Independiente Petrolero, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 9 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Always Ready care a văzut cartonașul roșu doar de 3 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Always Ready – Independiente Petrolero, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Always Ready și Independiente Petrolero?

Meciul se va disputa marți pe 07 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Always Ready – Independiente Petrolero?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Municipal El Alto din El Alto.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Liga De Futbol Prof, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-2 în favoarea lui Always Ready.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18774273
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații