Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Alajuelense – Puntarenas, Ponturi Pariuri, Costa Rica, Primera Division, 09 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Primera_Division_Costa_Rica

Alajuelense și Puntarenas sunt programate să se confrunte pe 09 februarie 2024, vineri de la ora 02:00h (UTC), într-un meci din Primera Division care se va desfășura în Costa Rica, aruncă o privire la pontul Alajuelense – Puntarenas 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Alajuelense – Puntarenas

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Estadio Alejandro Morera Soto, din orașul Alajuela, cu o capacitate de 16625 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Alajuelense – Puntarenas 2023/2024

Primera Division a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,84 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,72 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Alajuelense

Alajuelense vine după o înfrângere în etapa precedentă. Meciul împotriva la Cartaginés, din cadrul Primera Division, s-a încheiat cu 0-1.

Nimeni nu se aștepta ca echipa să piardă. Au fost învinși chiar și cu favoritismul de partea lor, într-un scenariu cu o cotă ridicată de 5.00.

Ultimul meci pentru Puntarenas

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o victorie în ultima rundă. Unde în cadrul la Primera Division, Puntarenas a disputat împotriva echipei Guanacasteca, cu un scor final de3-2.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 2.15.

Alajuelense vs Puntarenas h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit a fost în urmă cu mai puțin de o lună, pe 18-01-2024. Într-un meci în Primera Division 2023/2024, Alajuelense s-a impus și și-a infrânt rivalii cu 0-1.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit, nu li s-a dat ușor să obțină o victorie!

Echipa Alajuelense în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Puntarenas.

Alajuelense

Primera Division clasament

Echipa Alajuelense are 46 puncte și ocupă la momentul actual locul 2 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Semi-finals, cu o serie de 14 victorii, 4 remize și 4 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că echipa obține un avantaj de 3 puncți pentru cea de a 13-a etapă și este urmată de Herediano care ocupă locul 3 în clasament.

Analiza Alajuelense

Alajuelense are un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite, după cele 12 de runde. Echipa ajunge la 42 goluri înscrise și 23 primite.

Alajuelense vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Andrés José Carevic Ghelfi caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Echipa Alajuelense are obiceiul de a controla jocul cu o medie a posesiei balonului de 55,27%. Echipele care au posesia mingii peste 50% au de obicei avantaj asupra adversarilor.

Echipa arată într-o formă mai bună atunci când joacă acasă comparativ cu meciurile din deplasare, astfel câștigând 6 meciuri în deplasare. Performanța echipei se dovedește a fi mai bună în jocurile de acasă, înregistrând rezultate pozitive, cu un total de 8 victorii, 2 înfrângeri și 1 remize.

Alajuelense este de o natură mai ofensivă decât Puntarenas, înregistrând 2285 atacuri dintre care a înscris de 26 ori, comparativ cu 1694 din partea celor de la Puntarenas, care au marcat de 42 ori.

Golgheterul de la Alajuelense

Pe plan individual, zona ofensivă al acestui campionat se distinge mai ales prin reușitele lui Johan Venegas. Atacantul a marcat deja 7 goluri, fiind extrem de important pentru Alajuelense, care a beneficiat de mai multe ori de performanțele acestuia pentru a triumfa în mai multe confruntări importante.

Puntarenas

Primera Division clasament

Puntarenas ajunge la această etapă deținând 21 puncte, clasându-se pe locul 10 în Primera Division, ca rezultat a 6 meciuri câștigate, 13 meciuri pierdute și 3 remize.

Echipa are un mic dezavantaj de 1 punct față de Municipal Liberia care ocupă locul 9 în a 13-a etapă.

Analiza Puntarenas

Momentan, Puntarenas a primit 34 goluri și a înscris 26 goluri în ultimele 12 de runde, fapt care arată ca a primit mai multe goluri decât a marcat.

Golgheterul de la Puntarenas

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Doryan Rodriguez, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 7 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Puntarenas le-a obținut în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Alajuelense este Johan Venegas, care a înscris deja 7 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Puntarenas rămâne a fi Doryan Rodriguez, care a avut 7 ocazii de gol.

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Luând în considerare faptul că Puntarenas are în medie 0,91 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

În caz că doreați să plasați un pariu câștigător, rețineți că suma numărului de cornere ale ambelor echipe oferă o medie de 4,91 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 6,42 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Puntarenas, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 5 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Alajuelense care a văzut cartonașul roșu doar de 3 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Alajuelense – Puntarenas, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Alajuelense și Puntarenas?

Meciul se va disputa vineri pe 09 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Alajuelense – Puntarenas?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Alejandro Morera Soto din Alajuela.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Primera Division, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-1 în favoarea lui Alajuelense.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19051001
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații