Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Alajuelense – Deportivo Saprissa, Ponturi Pariuri, Costa Rica, Primera Division, 21 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Primera_Division_Costa_Rica

Un meci în cadrul Primera Division între echipele Alajuelense și Deportivo Saprissa va avea loc duminică de la ora 02:00h (UTC), pe data de 21 aprilie 2024, în Costa Rica. Consultă pontul pentru Alajuelense – Deportivo Saprissa 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Alajuelense – Deportivo Saprissa

Meciul se va disputa pe stadionul mic Estadio Alejandro Morera Soto, din orașul Alajuela, cu o capacitate de 16625 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Alajuelense – Deportivo Saprissa 2023/2024

Primera Division a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,84 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,67 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Alajuelense

Alajuelense vine după o victorie în etapa precedentă. Meciul împotriva la Grecia, din cadrul Primera Division, s-a încheiat cu 3-1.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.18.

Ultimul meci pentru Deportivo Saprissa

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o remiză în ultima rundă. Unde în cadrul la Primera Division, Deportivo Saprissa a disputat împotriva echipei Municipal Liberia, cu un scor final de 2-2.

Egalul (cu cota de 4.75) s-a dovedit a fi un rezultat dezamăgitor, având în vedere cotele ridicate pentru victorie.

Alajuelense vs Deportivo Saprissa h2h

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul la Primera Division, pe 17-02-2024, a sezonului 2023/2024, într-un meci strâns și plin de dueluri care s-a încheiat cu o remiză 0-0.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Alajuelense în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Deportivo Saprissa.

Alajuelense

Primera Division clasament

Echipa Alajuelense are 46 puncte și ocupă la momentul actual locul 2 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Semi-finals, cu o serie de 14 victorii, 4 remize și 4 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că în 19-a etapă, echipa a depășit pe Herediano care se află pe locul 3 în clasament, are un avantaj de 3 puncți.

Analiza Alajuelense

Alajuelense are un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite, după cele 18 de runde. Echipa ajunge la 42 goluri înscrise și 23 primite.

Pentru a controla jocul, echipa Alajuelense încearcă adesea să atingă o medie a posesiei mingii de 55,27%. Această tendință se datorează faptului că dacă posesia mingii atinge peste 50%, aceasta ar oferi un avantaj asupra adversarilor.

Comparativ cu meciurile jucate acasă în deplasare a câștigat doar 6 meciuri, cu un record de 8 victorii, 2 înfrângeri și 1 remize, fapt ce demonstrează că echipa este mai puternică când joacă pe terenul propriu.

Golgheterul de la Alajuelense

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Joel Campbell. A marcat de 9 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Alajuelense să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 4 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Deportivo Saprissa

Primera Division clasament

Echipa Deportivo Saprissa are 55 puncte și actualmente ocupă locul 1 în clasament, loc care se califică pentru Semi-finals, având în spate o istorie de 18 victorii, 1 remize și 3 înfrângeri.

Analiza Deportivo Saprissa

La acest moment, Deportivo Saprissa se afișează cu 53 goluri date și un număr de 19 goluri primite, după 18 de runde fierbinți.

Deportivo Saprissa par a fi regi pe deal după ce au obținut cele 5 victorii.

Deportivo Saprissa e un candidat fidel la titlu, faptul că se clasează pe prima poziție în Primera Division demonstrează că.

De obicei, echipele adverse au șanse mici de a învinge împotriva Deportivo Saprissa atunci când joacă în deplasare, aceasta înregistrând un bilanț de 8 victorii, 2 înfrângeri, și 1 remize.

Deportivo Saprissa speră să obțină rezultat pozitiv în acest meci, prezentându-se cu o serie de 5 victorii. Asta în ciuda faptului că Deportivo Saprissa joacă ca echipă oaspete și a pierdut de două ori în 11 meciuri ei au disputat în rol de echipă oaspete.

Golgheterul de la Deportivo Saprissa

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Jovan East. Atacantul a marcat de 16 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Deportivo Saprissa să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Date istorice a echipei Deportivo Saprissa

Echipa Deportivo Saprissa e una din cele mai importante echipe din competiție, cu 7 titluri câștigate în istoria campionatului. Palmaresul echipei va afecta rezultatul final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt într-o formă slab pregătită.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Alajuelense este Joel Campbell, care a înscris deja 9 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Deportivo Saprissa rămâne a fi Jovan East, care a avut 16 ocazii de gol.

Pentru cei care urmăresc meciul live, e bine să fiți la curent cu faptul că între minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, reprezentând o bună oportunitate pentru a paria.

Pariul pe mai Puțin de 2,5 goluri pare a fi o opțiune bună, având în vedere că Deportivo Saprissa are o medie de 2 goluri pe meci când joacă în deplasare. Această piață pare a fi profitabilă, deoarece Deportivo Saprissa nu primește goluri în deplasare.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

Se înregistrează o medie de 5,16 cornere pe joc, un lucru bun de remarcat dacă doriți să obțineți profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,67 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Alajuelense este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Deportivo Saprissa care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Alajuelense – Deportivo Saprissa, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Alajuelense și Deportivo Saprissa?

Meciul se va disputa duminică pe 21 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Alajuelense – Deportivo Saprissa?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Alejandro Morera Soto din Alajuela.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Primera Division, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-0, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19051036
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații