Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Al-Wehda – Al Ahli, Ponturi Pariuri, Saudi Arabia, Pro League, 05 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Un meci de fotbal între Al-Wehda și Al Ahli din Pro League va avea loc în Saudi Arabia, vineri de la ora 19:00h (UTC), pe data de 05 aprilie 2024, consultă pontul pentru Al-Wehda – Al Ahli 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Al-Wehda – Al Ahli

Meciul va avea loc pe bine cunoscute stadionul Prince Abdullah al-Faisal Stadium, din orașul Jeddah, cu o capacitate de 62345 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Al-Wehda – Al Ahli 2023/2024

În ediția actuală a Pro League, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,7 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,04 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Al-Wehda

Al-Wehda vine după o înfrângere în etapa precedentă. Meciul împotriva la Al Fateh, din cadrul Pro League, s-a încheiat cu 2-3. Echipa antrenată de G. Donis și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Se anticipa ca echipa gazdă să fie înfrântă, având cote de 2.30, iar meciul să fie destul de echilibrat.

Ultimul meci pentru Al Ahli

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Al Ahli în cadrul la Pro League, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Al Ittihad, cu scorul final de 1-0.

Gazdele aveau o cotă de 1.95 pentru victorie, deci era de așteptat ca meciul să fie destul de echilibrat.

Al-Wehda vs Al Ahli h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Pro League, Al-Wehda se afla pe locul 9 în timp ce Al Ahli era pe locul 6. Al-Wehda a ieșit pe teren cu tactica 4-1-4-1 în timp ce Al Ahli și-a aranjat jucătorii sub formația 4-2-3-1.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Pro League, ce a avut loc pe data de 21-10-2023, din sezonul 2023/2024, și s-a încheiat cu succesul echipei Al Ahli cu un scor de 3-1.

Performanța echipei Al Ahli în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Al-Wehda.

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

Al-Wehda

Pro League clasament

Al-Wehda ajunge la etapa actuală cu doar 27 puncte acumulate, plasând-o pe locul 12 în clasamentul din Pro League, având 14 meciuri pierdute și doar 8 câștigate, dar totuși obținând 3 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa a acumulat același număr de puncte pentru cea de a 27-a etapă și este urmată de Al Raed care ocupă locul 13 în clasament.

Analiza Al-Wehda

După 26 de runde, Al-Wehda a avut mai multe goluri primite decât înscrise. Aceștia au primit 45 goluri și au înscris de doar 38 ori până acum.

Performanța echipei nu pare a fi promițătoare atât cât vine după o serie de 3 pierderi, ceea ce nu e un semn bun pentru meciul care urmează a fi disputat.

Fanii speră că echipa lor va avea mai multă posesie în meciul Al-Wehda x Al Ahli din 2023/2024 și că o să o transforme în goluri. al lor se prezintă cu o medie de posesie a mingii de 47,04% până acum în campionat, și se mai adaugă faptul că meciul nu a fost propus de ei, ceea ce poate fi o problemă.

Această echipă are șanse mai mari să câștige când joacă pe terenul lor propriu, înregistrând 6 victorii, 4 înfrângeri, și 3 remize, comparativ cu meciurile din deplasare, care le-au adus doar 2 meciuri câștigat.

Golgheterul de la Al-Wehda

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Odion Ighalo care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Al-Wehda să introducă cele 12 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 4 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Al Ahli

Pro League clasament

Al Ahli ajunge la această etapă deținând 51 puncte, clasându-se pe locul 3 în Pro League, ca rezultat a 15 meciuri câștigate, 5 meciuri pierdute și 6 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 27-a rundă, echipa a depășit cu 5 puncte pe Al Ittihad, care se află pe locul 4.

Analiza Al Ahli

Al Ahli are un raport pozitiv în clasament după 26 de runde, datorită faptului că însumează 52 goluri înscrise și 27 primite.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Al Ahli se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 5,77 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Aceasta este una din top 5 echipe din Pro League și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Luând în considerație bilanțul lui Al Ahli care figurează 7 victorii, 4 înfrângeri, și 2 remize, putem vedea că nici în deplasare, aceștia nu le prea oferă șanse adversarilor să triumfeze.

Al Ahli este o echipă mai ofensivă decât Al-Wehda, înregistrând 2750 atacuri împotriva la 2279 din partea celor de la Al-Wehda, și marcând de 52 ori comparativ cu Al-Wehda care a înscris de 38 ori.

Golgheterul de la Al Ahli

Firas Albirakan s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 14 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Al Ahli.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pe scurt, o echipă mult mai puternică Al Ahli, fiind într-o formă mai bună în competiție, care câștigă des și nu prea primește goluri, împotriva uneia iregulate Al-Wehda care nu prea reușește să înscrie și vine după o serie de rezultate nefavorabile.

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Al-Wehda este Odion Ighalo, care a înscris deja 12 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Al Ahli rămâne a fi Firas Albirakan, care a avut 14 ocazii de gol.

Un moment oportun pentru a plasa un pariu ar fi minutele 75-90, deoarece aceasta reprezintă perioadă în care sunt marcate cele mai multe goluri.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Ar trebui să țineți cont de faptul că numărul combinat de cornere ale ambelor echipe se soldează cu o medie de 5,14 cornere pe joc în caz că ați dori să aveți un pariu profitabil.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,62 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Ambele echipe au același număr de cartonașe roșii în sezon, în acest caz 4. O piață de explorat pentru a obține o profitul din pariurile tale!

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Al-Wehda – Al Ahli, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Al-Wehda și Al Ahli?

Meciul se va disputa vineri pe 05 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Al-Wehda – Al Ahli?

Meciul va avea loc pe stadionul Prince Abdullah al-Faisal Stadium din Jeddah.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Pro League, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 3-1 în favoarea lui Al Ahli.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18898224
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații