Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Al Tai – Al Taawoun, Ponturi Pariuri, Saudi Arabia, Pro League, 02 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Un meci în cadrul Pro League între echipele Al Tai și Al Taawoun va avea loc marți de la ora 19:00h (UTC), pe data de 02 aprilie 2024, în Saudi Arabia. Consultă pontul pentru Al Tai – Al Taawoun 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Al Tai – Al Taawoun

Meciul se va disputa pe stadionul mic Prince Abdul Aziz bin Musa’ed Stadium, din orașul Hail, cu o capacitate de 12250 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Al Tai – Al Taawoun 2023/2024

În ediția actuală a Pro League, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,7 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,03 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Al Tai

Al Tai se întoarce după o egalitate din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Al Ettifaq, din cadrul Pro League, s-a terminat cu 1-1. Echipa antrenată de L. Reghecampf s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Remiza (cu cote de 3.80) s-a dovedit a fi un rezultat bun, având în vedere că favoritismul era de partea celeilalte echipe.

Ultimul meci pentru Al Taawoun

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Al Taawoun în cadrul la Pro League, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Al Hazm, cu scorul final de 4-0.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.65.

Al Tai vs Al Taawoun h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, Al Taawoun ocupase locul 3 în Pro League, iar Al Tai locul 14. Al Taawoun a intrat pe teren cu tactica 4-3-3, în timp ce Al Tai a folosit formația 4-2-3-1.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Pro League, ce a avut loc pe data de 05-10-2023, din sezonul 2023/2024, și s-a încheiat cu succesul echipei Al Taawoun cu un scor de 3-0.

Echipa Al Tai în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Al Taawoun.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

Curiozitate despre jocurile anterioare

Cele două echipe au avut rezultate foarte diferite în ultimele meciuri. În timp ce Al Taawoun a câștigat într-un joc care nu era de așteptat să fie atât de ușor, împotriva celor de la Al Hazm, Al Tai a egalat împotriva Al Ettifaq. Să vedem cum acest rezultat anterior poate afecta moralul echipelor pentru acest joc.

Al Tai

Pro League clasament

Cu 22 puncte acumulate, Al Tai ocupă actualmente locul 16 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 6 victorii, 14 înfrângeri și 4 remize.

Ceea ce înseamnă că în 26-a etapă, echipa a depășit pe Abha care se află pe locul 17 în clasament, are un avantaj de 1 punct.

Analiza Al Tai

Momentan, în Pro League, Al Tai are 24 goluri marcate și un total de 47 goluri primite, după 25 runde jucate.

Având în vedere că al lor are o medie de posesie a mingii de 49,04% în campionat, echipa nu poate propune jocul, ceea ce poate fi o problemă pentru acest meci. Prin urmare, fanii speră ca echipa să aibă mult mai mult succes și posesie în acest meci Al Tai x Al Taawoun din 2023/2024 și să le transforme în goluri.

Golgheterul de la Al Tai

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Bernard Mensah cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru Al Tai, 11 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 4 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Al Taawoun

Pro League clasament

Al Taawoun ajunge la această etapă deținând 43 puncte, clasându-se pe locul 5 în Pro League, ca rezultat a 12 meciuri câștigate, 6 meciuri pierdute și 7 remize.

Echipa are un mic dezavantaj de 3 puncți față de Al Ittihad care ocupă locul 4 în a 26-a etapă.

Analiza Al Taawoun

După 25 runde, Al Taawoun are o rată pozitivă de goluri marcate și goluri primite. Echipa însumează 43 goluri marcate și 28 goluri primite.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Al Taawoun se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 5,88 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Pro League.

Posesia mingii de peste 50% le oferă echipelor șansa de a ține adversarii sub control. Din acest motiv, Al Taawoun tinde mai tot timpul să atingă o medie de 55,44% a posesiei pentru a putea manevra jocul.

Luând în considerație bilanțul lui Al Taawoun care figurează 5 victorii, 2 înfrângeri, și 5 remize, putem vedea că nici în deplasare, aceștia nu le prea oferă șanse adversarilor să triumfeze.

Al Taawoun este o echipă mai ofensivă decât Al Tai, înregistrând 2716 atacuri împotriva la 2208 din partea celor de la Al Tai, și marcând de 43 ori comparativ cu Al Tai care a înscris de 24 ori.

Golgheterul de la Al Taawoun

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este João Pedro. A marcat de 8 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Al Taawoun să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Al Tai este Bernard Mensah, care a înscris deja 11 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Al Taawoun rămâne a fi João Pedro, care a avut 8 ocazii de gol.

Pentru cei care doresc să parieze, merită menționat faptul că cele mai multe goluri se marchează în minutele 75-90.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Al Tai 1,42 și echipa vizitatoare Al Taawoun 1,5 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Un lucru bun de remarcat pentru cei care doresc să profite de pariuri sportive este faptul că s-a înregistrat o medie de 4,93 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,96 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Al Tai este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Al Taawoun care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Al Tai – Al Taawoun, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Al Tai și Al Taawoun?

Meciul se va disputa marți pe 02 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Al Tai – Al Taawoun?

Meciul va avea loc pe stadionul Prince Abdul Aziz bin Musa’ed Stadium din Hail.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Pro League, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 3-0 în favoarea lui Al Taawoun.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18898218
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații