Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Al Khaleej – Al Hilal, Ponturi Pariuri, Saudi Arabia, Pro League, 05 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Un meci în cadrul Pro League între echipele Al Khaleej și Al Hilal va avea loc vineri de la ora 19:00h (UTC), pe data de 05 aprilie 2024, în Saudi Arabia. Consultă pontul pentru Al Khaleej – Al Hilal 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Al Khaleej – Al Hilal

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Prince Mohamed bin Fahd Stadium, din orașul Dammam, cu o capacitate de 20100 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Al Khaleej – Al Hilal 2023/2024

În ediția actuală a Pro League, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,7 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,04 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Al Khaleej

Al Khaleej vine după o victorie în etapa precedentă. Meciul împotriva la Al Raed, din cadrul Pro League, s-a încheiat cu 0-1. Echipa antrenată de P. dos Santos Martins Silva și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 4-3-3.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 3.75.

Ultimul meci pentru Al Hilal

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Al Hilal în cadrul la Pro League, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Al Shabab, cu scorul final de 3-4.

Rezultatul pozitiv a arătat care era echipa favorită chiar înainte să înceapă meciul, datorită cotei de 1.40.

Al Khaleej vs Al Hilal h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Al Hilal era pe locul 1 în Pro League în timp ce Al Khaleej ocupa locul 11. Al Hilal a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, tactică care a fost folosită și de Al Khaleej pentru acest meci.

Echipele acestea s-au întâlnit ultima dată la un meci Pro League, pe data de 20-10-2023, sezonul 2023/2024, ce s-a încheiat cu victoria echipei Al Hilal cu un scor de 1-0.

Ultima dată când aceste două echipe s-au confruntat, niciuna dintre elenu au avut vreo ocazie decisivă.

Echipa Al Hilal a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Al Khaleej.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

Al Khaleej

Pro League clasament

Cu toate acestea, Al Khaleej ajunge la acest meci cu 34 puncte, clasându-se pe locul 9 în Pro League, dispunând de un bilanț negativ cu 10 jocuri pierdute, 9 câștigate și 7 remize.

Al Fateh se clasează puțin mai sus, ocupând locul 8 a 27-a etapă, cu același număr de puncte.

Echipa Al Khaleej ajunge la această etapă fiind la mijlocul clasamentului Pro League, deși fără mari așteptări de a avea succes, au voință să arate o performanță bună.

Analiza Al Khaleej

După 26 runde, Al Khaleej a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 34 goluri până acum și au marcat de 30 ori.

Având în vedere că al lor are o medie de posesie a mingii de 46,46% în campionat, echipa nu poate propune jocul, ceea ce poate fi o problemă pentru acest meci. Prin urmare, fanii speră ca echipa să aibă mult mai mult succes și posesie în acest meci Al Khaleej x Al Hilal din 2023/2024 și să le transforme în goluri.

Golgheterul de la Al Khaleej

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Khaled Narey. Atacantul a marcat de 7 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Al Khaleej să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

Este important să menționăm că mai mult de 50% din golurile înscrise de acest jucător au fost de la penalty. Mai exact, au fost 4 din 7 goluri înscrise.

Al Hilal

Pro League clasament

Echipa Al Hilal are 71 puncte și actualmente ocupă locul 1 în clasament, loc care se califică pentru AFC Champions League, având în spate o istorie de 23 de victorii, 2 remize și 0 înfrângeri.

Analiza Al Hilal

Actualmente, Al Hilal înregistrează 76 goluri înscrise și un număr de 16 goluri primite în Pro League, după cele 26 runde jucate.

Al Hilal obținând 5 victorii, demonstrează tuturor că e demnă a fi favorită.

O altă caracteristică importantă care trebuie luată în considerare pentru acest meci este stilul strict al lui Jorge Jesus. În special într-un meci în deplasare, caracterul intens al antrenorului, care pare să joace aproape de echipă, mai ales în momentele cele mai dificile, poate fi un factor decisiv.

Cu o medie 7,52 lovituri pe poartă pe meci în campionat, este de așteptat ca Al Hilal să fie o echipă puternică, ceea ce le crește bineînțeles șansele de conversie și de victorie.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Pro League.

De obicei, echipele pot exercita controlul asupra adversarilor în momentul când posesia mingii depășește 50%. Deci prin urmare, Al Hilal tinde să controleze jocul cu o medie de 63,12% a posesiei mingii.

Drumul adversarilor de a triumfa împotriva celor de la Al Hilal, este unul destul de îngust, cu un bilanț de 11 victorii, 0 înfrângeri, și 1 remize.

Al Hilal nici o pierdere în ultimele 12 meci în deplasare, și vin în acest meci cu o serie de 5 victorii în speranța de a obține rezultate pozitive.

Al Hilal este o echipă mai ofensivă decât Al Khaleej, înregistrând 3142 atacuri împotriva la 2172 din partea celor de la Al Khaleej, și marcând de 76 ori comparativ cu Al Khaleej care a înscris de 30 ori.

Golgheterul de la Al Hilal

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Aleksandar Mitrović. A marcat de 22 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Al Hilal să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 9 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Fapte interesante despre joc

Cu Al Hilal mândrindu-se cu un record de neînvins în întâlnirile recente împotriva Al Khaleej, toate privirile sunt ațintite asupra lor pentru a-și menține dominația pe teren.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Al Khaleej este Khaled Narey, care a înscris deja 7 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Al Hilal rămâne a fi Aleksandar Mitrović, care a avut 22 ocazii de gol.

Al Hilal a scăpat 10 goluri în deplasare timp de 12 meciuri. Aici e recomandat să pariați că Al Hilal nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 1-0, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Minutele 75-90 înregistrează cele mai multe goluri, un moment oportun pentru a paria în caz că urmărești meciul live.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Al Khaleej 1,25 și echipa vizitatoare Al Hilal 3,25 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

În caz că doreați să plasați un pariu câștigător, rețineți că suma numărului de cornere ale ambelor echipe oferă o medie de 5,32 cornere pe joc.

Al Hilal este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,96 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Al Hilal în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,77 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Al Khaleej este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 4 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Al Hilal care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Al Khaleej – Al Hilal, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Al Khaleej și Al Hilal?

Meciul se va disputa vineri pe 05 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Al Khaleej – Al Hilal?

Meciul va avea loc pe stadionul Prince Mohamed bin Fahd Stadium din Dammam.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Pro League, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-0 în favoarea lui Al Hilal.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18898228
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații