Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Al Hilal – Al Akhdoud, Ponturi Pariuri, Saudi Arabia, Pro League, 02 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Al Hilal și Al Akhdoud sunt programate să se confrunte pe 02 aprilie 2024, marți de la ora 19:00h (UTC), într-un meci din Pro League care se va desfășura în Saudi Arabia, aruncă o privire la pontul Al Hilal – Al Akhdoud 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Al Hilal – Al Akhdoud

Meciul se va disputa pe Kingdom Arena, din orașul Riyadh, cu o capacitate de 30000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Al Hilal – Al Akhdoud 2023/2024

În ediția actuală a Pro League, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,7 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,03 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Al Hilal

Al Hilal vine după o victorie în etapa precedentă. Meciul împotriva la Damac, din cadrul Pro League, s-a încheiat cu 2-1. Echipa antrenată de J. Pinheiro de Jesus și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Acest rezultat pozitiv a arătat echipa favorită chiar de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.17.

Ultimul meci pentru Al Akhdoud

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Al Akhdoud în cadrul la Pro League, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Al Raed și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-3.

Meciul era preconizat a fi unul echilibrat, chiar dacă echipa gazdă avea cote de înfrângere de 3.00.

Al Hilal vs Al Akhdoud h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Pro League, Al Hilal se afla pe locul 2 în timp ce Al Akhdoud era pe locul 14. Al Hilal a ieșit pe teren cu tactica 4-2-3-1 în timp ce Al Akhdoud și-a aranjat jucătorii sub formația 5-4-1.

Echipele acestea s-au întâlnit ultima dată la un meci Pro League, pe data de 07-10-2023, sezonul 2023/2024, ce s-a încheiat cu victoria echipei Al Hilal cu un scor de 0-3.

Echipa Al Hilal a avut o performanță solidă în ultimele cinci meciuri, în timp ce Al Akhdoud a fost ceva mai puțin consistentă.

Al Hilal

Pro League clasament

Echipa Al Hilal are 68 puncte și ocupă la momentul actual locul 1 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru AFC Champions League, cu o serie de 22 de victorii, 2 remize și 0 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că echipa a trecut înaintea celor de la Al Nassr care sunt pe locul 2 în a 26-a etapă și are un dezavantaj de 12 puncți.

Analiza Al Hilal

La rândul celor 25 de runde, Al Hilal are un raport pozitiv de goluri date și goluri primite. Echipa ajunge la 72 goluri date și 13 primite.

Este cunoscut faptul că Jorge Fernando Pinheiro de Jesus are un stil riguros în zona tehnică. Acest mod intens de antrenament poate fi un factor decisiv în favoarea echipei Al Hilal, în acest duel, împreună cu avantajul de a juca acasă, care este de obicei important în meciurile echipei.

Echipa Al Hilal are obiceiul de a controla jocul cu o medie a posesiei balonului de 63,38%. Echipele care au posesia mingii peste 50% au de obicei avantaj asupra adversarilor.

Comparativ cu meciurile jucate acasă în deplasare a câștigat doar 10 meciuri, cu un record de 12 victorii, 0 înfrângeri și 1 remize, fapt ce demonstrează că echipa este mai puternică când joacă pe terenul propriu.

Al Hilal este de o natură mai ofensivă decât Al Akhdoud, înregistrând 3022 atacuri dintre care a înscris de 22 ori, comparativ cu 2028 din partea celor de la Al Akhdoud, care au marcat de 72 ori.

Golgheterul de la Al Hilal

Pe plan individual, zona ofensivă al acestui campionat se distinge mai ales prin reușitele lui Aleksandar Mitrović. Atacantul a marcat deja 20 goluri, fiind extrem de important pentru Al Hilal, care a beneficiat de mai multe ori de performanțele acestuia pentru a triumfa în mai multe confruntări importante.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 8 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Al Akhdoud

Pro League clasament

Al Akhdoud ajunge la această etapă deținând 24 puncte, clasându-se pe locul 14 în Pro League, ca rezultat a 7 meciuri câștigate, 15 meciuri pierdute și 3 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 26-a rundă cu nici un avantaj în raport cu Al Riyadh care se află pe locul 15, si are acelasi punctaj.

Analiza Al Akhdoud

La acest moment, Al Akhdoud se prezintă cu 22 goluri date și un total de 39 goluri primite, după 25 runde jucate, în Pro League.

Al Akhdoud a trecut printr-un moment dificil în ultimele lor meciuri, pierzând ultimele 4 meciuri și remizând în celălalt. Vor trebui să se regrupeze și să găsească o modalitate de a se redresa din această cădere de formă dacă vor să își salveze sezonul.

Echipa are o eficiență deplorabilă în ceea ce privește marcatul, unde media golurilor înscrise nu a putut să treacă de 0,88 pe meci. Cu o eficiență scăzută a scorului și jucatul în deplasare pot fi decisive pentru un rezultat negativ.

Golgheterul de la Al Akhdoud

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Andrei Burcă, care a dominat zona ofensivă. apărătorului a marcat deja de 6 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Al Akhdoud le-a obținut în mai multe meciuri.

Este important să menționăm că mai mult de 50% din golurile înscrise de acest jucător au fost de la penalty. Mai exact, au fost 4 din 6 goluri înscrise.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Al Hilal este Aleksandar Mitrović, care a înscris deja 20 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Al Akhdoud rămâne a fi Andrei Burcă, care a avut 6 ocazii de gol.

Minutele 75-90 ale meciului reprezintă un moment oportun pentru a paria, în pofida faptului că cele mai multe goluri sunt marcate în această perioadă.

Pe motiv că Al Akhdoud înregistrează o medie de 0,83 goluri pe meci când joacă în deplasare și nu obișnuește să scape goluri, piața Sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă excelentă de luat în considerare.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Handicap

Cu tot favoritismul de partea lor, Al Hilal intră în această confruntare cu mari șanse pentru o victorie confortabilă. De exemplu, avantajul pe care îl au ca gazde este un bun indicator. Prin urmare, poate exista un pariu bun pe handicapul asiatic de -1.5 pentru echipa oaspete.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Numărul de cornere ale ambelor combinate se soldează cu o medie de 5,76 cornere pe joc, o opțiune care merită explorată pentru a câștiga.

Al Hilal este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,83 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Al Hilal în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,76 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Al Akhdoud, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 5 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Al Hilal care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Al Hilal – Al Akhdoud, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Al Hilal și Al Akhdoud?

Meciul se va disputa marți pe 02 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Al Hilal – Al Akhdoud?

Meciul va avea loc pe stadionul Kingdom Arena din Riyadh.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Pro League, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-3 în favoarea lui Al Hilal.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18898220
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații