Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

ABC – Juventude, Ponturi Pariuri, Brazil, Serie B, 15 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

serieb_brasil

Un meci de fotbal între ABC și Juventude din Serie B va avea loc în Brazil, miercuri, pe data de 15 noiembrie 2023, consultă pontul pentru ABC – Juventude 2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între ABC – Juventude

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Estádio Maria Lamas Farache, din orașul Natal, cu o capacitate de 18000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la ABC – Juventude 2023

În ciuda schimbării sezonului, Serie B nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,07 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,02 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru ABC

ABC se întoarce după o înfrângere din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Criciúma, din Serie B, a luat sfârșit cu 1-0. Antrenorul echipei, A. Fucks, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Cotele de 1.30 au prezis înfrângerea înca de la începutul meciului.

Formația defensivă a clubului putea fi mult mai bine aleasă. Gedeilson a avut o evoluție groaznică, și a tras echipe în jos în cele mai importante momente, ceea ce a dus astfel la rezultatul negativ.

Ultimul meci pentru Juventude

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Juventude în cadrul la Serie B, folosind formația 4-3-3, a reușit să ia trei puncte de la Ituano, cu scorul final de 2-1.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.80.

ABC vs Juventude h2h

Ultima dată, ABC s-a confruntat cu Juventude în cadrul campionatului Serie B. ABC, care atunci ocupa locul 20, a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, în timp ce Juventude, care ocupa locul 9, a folosit tactica 4-4-2.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul la Serie B, pe 15-07-2023, a sezonului 2023, într-un meci strâns și plin de dueluri care s-a încheiat cu o remiză 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa ABC în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Juventude.

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

ABC

Serie B clasament

Cu 21 puncte acumulate, ABC ocupă actualmente locul 20 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 3 victorii, 20 de înfrângeri și 12 remize.

Cît pentru a 36-a etapă, echipa a rămas cu 7 puncți în spatele la Londrina care se clasează puțin mai sus, pe locul 19.

Analiza ABC

ABC a primit mai multe goluri decât a dat, după cele 35 de runde. Echipa a înscris doar 22 goluri și a primit un total de 47.

Ultimele performanțe ale echipei ABC au arătat că aceasta întâmpină dificultăți în a marca goluri, având un număr mic de goluri înscrise și multe meciuri fără gol. Aceste aspecte indică faptul că echipa are probleme în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea unei îmbunătățiri a jocului ofensiv.

Media posesiei a al lor este de 46,97% în campionat, ceea ce ne arată că echipa, de regulă, nu poate lua inițiativa în joc și are un stil de joc mai reactiv. Prin urmare, în cadrul meciului dintre ABC x Juventude 2023, echipa va trebui să-și dea un pic silința pentru a menține posesia de partea lor, dacă vor să construiască faze de atac.

Golgheterul de la ABC

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Paulo Sérgio cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru ABC, 4 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

Juventude

Serie B clasament

Echipa Juventude are 60 puncte și actualmente ocupă locul 4 în clasament, loc care se califică pentru Promotion, având în spate o istorie de 17 victorii, 9 remize și 9 înfrângeri.

Analiza Juventude

La acest moment, Juventude se prezintă cu 39 goluri date și un total de 30 goluri primite, după 35 runde jucate, în Serie B.

Media de șuturi pe cadrul porții pentru echipa Juventude nu înscrie un rezultat chiar bun. Aceasta este de 3,97 per joc. Dovedind a fi un indiciu bun că echipa nu marchează, de obicei, multe goluri și nici nu le prea dau bătăi de cap portarilor echipelor adverse.

Aceasta este una din top 5 echipe din Serie B și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Jucând în deplasare Juventude, de regulă, nu le prea dau frâu liber adversarilor ca să poată construi vreo fază decisivă, înregistrând un bilanț de 8 victorii, 5 înfrângeri și 4 remize.

Golgheterul de la Juventude

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Nenê. mijlocașului a marcat de 7 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Juventude să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la ABC este Paulo Sérgio, care a înscris deja 4 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Juventude rămâne a fi Nenê, care a avut 7 ocazii de gol.

Juventude a scăpat 14 goluri în deplasare timp de 17 meciuri. Aici e recomandat să pariați că Juventude nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 1-1, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Pentru cei care urmăresc meciul live, e bine să fiți la curent cu faptul că între minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, reprezentând o bună oportunitate pentru a paria.

Luând în considerare faptul că Juventude are în medie 0,94 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Piața Cornerelor vă poate remunera pariul, media cornerelor a echipelor pe meci este de 4,56 cornere.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,6 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că ABC este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 5 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Juventude care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, ABC – Juventude, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre ABC și Juventude?

Meciul se va disputa miercuri pe 15 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă ABC – Juventude?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Maria Lamas Farache din Natal.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie B, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18791929
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații